Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 10

Jag och min tiger, vi ligger lågt
Där tigern funnits dansar min fot
Svansen sveper för att bli trampad
Dess tur att bli biten, det gör inte jag




Fri vers av Horace
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-19 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace