Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyranner av alla storlekar möts med mesmerism


Livet för dummies 48


slänger kanter genom känslor över axeln
och går in för fyllan bakom tomheten
lämnar kvittot i händerna på växeln
svettiga händer med hjärtat i dumbeten

spänner av i kvargens eviga röda natt
lägger till mig med ett kritiserat sätt
minns du vädret när jag tog mitt fatt
glöm ej att karate är att en slår snett

världen är ett skämt du drar på skoj
revolt mot åskådaren till din inception
narcissus homokickar bojse moj
ingen bland inte en kollares tradition

televisionen kommer inte revolutioneras
du är kvinnotjej och njuter sinnligt nog
det är nästan som det kanske annonseras
det är tankarna till det du möjligen förstog




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-19 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd