Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala avstånd

Sociala avstånd på en meter eller två
Gör fan ingen skillnad när man inte har någonstans att gå

När man är fast med sig själv och inte hittar ut så spelar det fan ingen roll om man är frisk eller sjuk

Ett mentalt fängelse med dubbla reglar som gör att man blir kvar där ingen fattar vad man menar

Visst hjärnan är fantastiskt men också en farlig plats
Det händer mycket därinne speciellt om man är fast

Fast i tankar som bara är fragment av något som sker eller inte ens har hänt

Ventilera är viktigt men vem fan ska man fråga när den enda man har är sig själv utan en inre låga




Fri vers av EnjaB
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-19 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB