Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt ifrån

Jag är på en resa som är långt ifrån spirituell
Jag försöker känna lugnet i mig men hör bara ett inre gnäll

Det är en resa i ren illusion
utan mål eller någon riktig stoppzon

I ett mörker reser jag omkring i fantasins oändlighet med hjärtat full av gråt
Jag vet inte åt vilket håll jag ska eller hur jag ska ta mig fram med min obrukbara båt

Jag sitter med en åra i min hand
utan sikte på vare sig vatten eller land

I luften svävar jag omkring utan någon att sakna
Och den enda önskan jag nu har är att bara få vakna.




Fri vers av EnjaB
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-19 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB