Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till Arvika

Välkommen till Arvika
på semester eller fika.
Utflyktsmål är många
till intrycken att fånga.

Naturupplevelserna är
obeskrivligt vackra här.
Glafsfjorden är sagolik,
Kyrkviken mer magnifik.

Det är inte konstigt att
målare sig här bosatt.
Konstnärer vid Racken
intill Rackstadbacken.

Stadsparken är en oas
av skönhet som innehas.
Blomprakten är underbar,
pergolan ur andan tar.

Som en resa bak i tiden
är Sågudden invid den.
Så omöjlig att beskriva,
intryck är för massiva.

Ja, svårbemästrat är det
som med Storkasberget.
Utsikten tar andan ur
alla som dit tar en tur.

Byamossarnas skidspår
och natur allting förslår.
Vandringsleder överallt
öppnar upp vår syrehalt.

Stormyren vars botanik
är trots läget norrlandslik.
Så välkommen till Arvika
och låt staden dig berika!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-20 09:12



Bookmark and Share


    Jerska
Har aldrig varit i Arvika, men nu kanske jag måste åka dit... ;-)
2021-02-24

  Lustverket VIP
Härligt besjunget, gamla fina Arvika!
2021-02-22

  Peter Olausson VIP
Jo, det är ett Nordens Athen och har det mesta!
2021-02-20

  Koloristen
I Arvika härjar Yttersta Tidens Budskap.
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP