Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vånda svår

Vånda svår
jag står inför
karva, skära i kroppen
vill inte
men värken vinner.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-21 08:22



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en kort dikt som ger omedelbar reaktion i kroppen och själen
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP