Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Richard

Dom fina sommardagarnas minnen
kommer alltid att finnas kvar
långt inne i mitt hjärta..

Vi pratade jämt
Skrattade ofta tillsammans
Vi hade så mycket gemensamt
Du såg mig
Du brydde dig

Jag orkar inte längre
Orkar inte låtsas att tro på nåt
Jag kan inte bara sitta här och vänta
Måste gå vidare

Du var den jag ville ha, men du valde nån annan!




Fri vers av Malinboll
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-07-20 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll