Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hjärtan

Två hjärtan möts
ett litet och ett stort
det lilla klappar
längtan och närhet
det stora tittar bort

Det lilla hjärtat går
halvhjärtat genom livet
ömma fotsulor
söker skyddet
hjärtat närheten

Livets trampande
möter kärleksögonen
i ett hjärta
som ser

 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-21 19:35



Bookmark and Share


  PPQ
så fint med hjärtana
2021-02-24

  Kajan VIP
Fint om längtan och det livsviktiga; att höra till och bli sedd.
2021-02-24

    Lena Staaf VIP
När det lilla hjärtat möter verklig kärlek efter lång och mödosam promenad.
2021-02-22

  Sparvögat VIP
Härligt möte mellan längtande hjärtan som ser...
2021-02-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt traskande
2021-02-21

  Maria Sundelin VIP
Taland3
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP