Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad Mångfald i min vänstra sida: 14


När du fågeln närt med allt ditt fluff, verklighet stundar


Huggen ur klippan som hjälte att skåda
I gåvor som låtsas ge frihet fjättrad
Örnen bor i mäktiga eldar i skyn
Änglar och helgon, se upp




Fri vers av Horace
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-24 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace