Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLOR

Känslor ska ej stängas in,
där gör de ingen nytta.
Fastnar under vårat skinn
och kan inte flytta.

Hindrar flödet i vår kropp,
så att vi blir sjuka.
Stannar så vårt blodomlopp,
inte dem kan bruka.

Känslor ska ej hållas fast,
då skadar de oss mera.
De måste kännas i all hast
och sen cirkulera.

Känslor fyller en funktion,
att påvisa behoven.
De svarar med en reaktion,
på själva kraftproven.

Att känna allt det innebär
en resa utan något slut.
Ty känslor alltid något lär,
så vi lever helt fullt ut!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-25 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP