Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När normalitet avskaffats som hållbar kategori, används den ännu som mått på samarbetsförmåga och lust att vara med andra än enbart med sig själv


I vår inkluderande kärlek värnar vi vår gemensamma frihet


Jag fick prata med dig om normalitet
Du ville vara normal och dig själv
Du väljer vara en avlägsen ö
Du är fri att vara fjärran




Fri vers av Horace
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-27 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace