Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tavlan egen skapelse


Du och jag

 
leker 
i vinden
hjärtat blommar
ögonhinnor
barfota
öppnar sinnets 
nakenhet 
 
 

 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-02 19:28



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"hjärtat blommar"
Förälskelselek som öppnar
själen.
2021-03-03

  BenGust VIP
Med öppna sinnen i barfotaland.
Bra val av sommarkulörer på bild.
2021-03-03

  Kajan VIP
Gillar denna mycket, även tavlan : )
2021-03-03

    Lena Staaf VIP
Lekfull och vacker dikt med härlig bild till!
2021-03-02

  Sparvögat VIP
Så vackert lagda ord...
”Öppnar sinnets nakenhet ” tecknad skönhet!
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP