Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra kvinnans och den rike mannens dilemma


I rädsla att förlora dig vill jag slå knut på mig själv
Jag kan ta i så att jag rent av blir till trasselsudd
Sedan snyggar jag upp mig till en gordisk knut
När du löst mig, var hamnar alla mina bitar




Fri vers av Horace
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-12 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace