Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 22

Samlad i ordning känd
Djupt i ditt hjärtas eldar
Vaken stillhet och tålamod
Hugger åt höger och vänster




Fri vers av Horace
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-06 13:32



Bookmark and Share


  Miss Deliria
Enigmatiskt
2021-03-06

  Miss Deliria
Mystikern ställer svåra frågor
i tillsynes enkla gåtor, ja lite så
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace