Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

Frusna trappor
Tröttsam vandring
Utsikt mot dig
Grå kavaj
Komplicerat arkivarbete
Katalogisera minnen

Går på biblioteket
En bok går att låna om
Jag vill låna dig några timmar
Låta handlingen komma till tals
Glatt som sprudlande fontäner
eller bara underligt




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-07-21 10:36



Bookmark and Share


    mellanmål
Tycker om "jag vill låna dig några timmar" efter biblioteket...
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt