Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag visste

Känslor, som kommer krypande.
Smärta, som sakta tar över.
Tårar, som rinner.
Saknad, som vinner över allt!

Mitt hjärta är övergivet
Lämnat ensamt
Tomt och hatat

Jag trodde jag hade en vän.
Jag trodde jag kunde älska.

Jag trodde jag visste vad kärlek var!




Fri vers av Malinboll
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-07-21 10:46



Bookmark and Share


    Camillaa
berörande :O
2006-08-25

  Bissen
Mkt gripande ext, som biter sig fast! Fint!
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll