Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du människa

Du människa, tag fromheten i värn
och vänd din blick från det som värdsligt är
Mot allt som blott förgängligt är, tag spjärn
och märk vad evigheten åt dig bär








Bunden vers (Hexameter) av Arenaramus
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-05 19:07



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En dikt med ett mjukt flyt, och en skönhet i orden.
2021-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus