Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesbilden.

Jag målar en tavla
målar av ren lust
i färger noga utvalda
för det jag vill berätta.
En tanke om renhet
och glädje
min bild av världen
kanske en utopi för andra..
Idagärenbradag-dag
ni vet en sån man alltid vill ha
ingenting känns bortkastat
allt ÄR bara.
Jag målar mitt nu
fångar detta vackra tillstånd
för att under sämre dagar
se att under existerar.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-03-06 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP