Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vackra Ämtervik

Alla har en plats på jorden
som för oss är helt unik.
Där vi poeter finner orden
som sen skapas till lyrik.

En fristad där vi andas ut
i en idyll så sagolik.
Vi finner alla den till slut.
Min är Västra Ämtervik.

Varje morgons soluppgång,
över Fryken, är drömlik.
Sjöröken och dess omfång
bringar ännu mer mystik.

Av färger skapas en palett,
himlen här är magnifik.
Ja, penseldragen går i ett,
här i Vackra Ämtervik.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-06 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP