Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 25

Obruten rak, försegling hel över allt, också annat
Okonstlad öppen är och alltid redo att älska
Vara på plats där våld ännu händer idag
Laddad med frihet, slösar med kraft




Fri vers av Horace
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-09 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace