Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik säjs vara nycklen till framgång ; ) Så hjälp mig gärna ;)


Självdistans,

Bitar faller på plats

Men jag ramlar ifrån
Mig själv, Snabbare

Tappar jag slumpvist
omdömmet

Och jag ser dej
På andra sidan gatan




Fri vers av sara,
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-07-21 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,