Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar kl. 00:57

i sanningens minut
dolda lögners uppvaknande
förr eller senare
står vi alla inför skranket
fri är ingenting givet
fri är något vi förtjänar oss av
att döma andra
visar på våra egna tillkortakommanden
ett liv är en gåva att förvalta väl..
låt din stund på jorden
vara värt din tid
ge av hjärtat
ge av din själ
låt människor i din närhet
förstå din kärlek
ge blommorna i livet
inte på någons grav
visa din omtanke innan det är för sent.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-14 00:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket mycket sant här.
2021-03-14

  Nicke Pistol VIP
jo, tror vi alla har det egentligen..
2021-03-14

  SatansSon VIP
jag har svårt för det.
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP