Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt Ämtervik

Ämtervik
Ingen plats är lik
din mystik
Som skapad för lyrik

Ämtervik
Du är så drömlik
Sagolik
Skönare än musik

Himlen sätts i brand
över Frykens rand
Kyrkklockorna slår
Jag fäller en tår

Ämtervik
Du gör själen rik
och snarlik
ordet för änglalik

Sjörök syns ibland
över Frykens rand
Kyrkklockorna slår
Jag fäller en tår

Ämtervik
Du har akustik
och rytmik
med Frykens dynamik

Som musik
är du mitt Ämtervik/

fd. Åhlfors




Fri vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-15 10:06



Bookmark and Share


    carinamnm
Fint diktat om en mycket vacker plats!
2021-03-17

    Sefarge VIP
Så Stilfull hyllning!
Minns den än
Min enda över
-nattning med
Familjen på
den Västra
sidan Ämter
-vik!
;)
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP