Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krigsavsky


Väntan

I natt kom befrielsen
Urladdning
en lång och slagfärdig regnskur
Sköjde bort armadan
de svarta bladlössen
Svaga skira grenars angripare
Tänk om världen vände sina
skurar mot Israel
Nu är det nog
Hur länge ska det dåliga
samvetet få styra?
Kommer vi i framtiden sitta
med dåligt samvete gentemot araber
Araber, den nya tidens judar
Världen är inte min vilja
sa Schoppenhauer
Inte min heller




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-07-21 21:33



Bookmark and Share


  JML
Härligt med en politisk dikt. Mer sånt!
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt