Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi om sorg mitt i livet.


Sorg i livet

Tårar
Dem rinner
För fullt
Fast dem inte rinner

Jo inuti
Rinner dem
Starkt
Jag berörs

Med alla sinnen
Gråter
Det är okej
Att sörja

Det går över
Men just nu
Smärtar det
Vill bara vila och gråta

Tillåter mig ha sorg
Här och nu
Smärtan känns
Livet gör ont nu

Jag är ledsen
och besviken
Håll om mig
Och låt mig gråta ut

Tills jag blir levande igen
Och livsglädjen
Återkommer
Till min ande

Hjälp mig
Gå igenom smärtan
Tills jag blir hel igen
Och kan andas ut

Tills jag blir tillfreds
Och glad igen
Livets glädje
Återkommer




Fri vers av bluesatin
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-03-16 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin