Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek och vänskap


Minns dig nu

Minns vår tid
I ungdomen
Hur vi skrattade
Och busade

Livet var bra
Ändå tyngre
Än idag
Men livet lekte

I ungdomens tid
Livet vi levde
Var mer levande
I det vi upplevde

Men ändå inte
För det var flykt
Från mig själv
Just då

Jag lever här
Jag lever nu
Även om jag haft
roligare dagar

Tids nog
Kommer våren
Och glädjen i livet
Vaknar till liv igen




Fri vers av bluesatin
Läst 53 gånger
Publicerad 2021-03-16 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin