Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upon exter morning

cold star upon exter morning
exit that threshold in panic
that binds us in weapons I
drugged ice whispered
I am now who I need to be




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-03-16 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams