Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget privat


Solkatt

Lekande solkatt

blinkande strålar smiter

bländande grönska

 

fågelkvittrande näbbar

pickandes proppmätt mage




Bunden vers (Tanka) av Susen VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-17 18:42



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tycker mig känna svikten från gräset
och pickandets rytmiska svall i blodet.
2021-03-18

    Lena Staaf VIP
Härlig vårdikt, full av liv.
2021-03-18

  Kajan VIP
Ett nystan av ordglädje : ), härlig lysande lekfullhet.
2021-03-18

  Maria Sundelin VIP
Vårlängtan
2021-03-18

  Sparvögat VIP
Så fina, lekfulla ord...
Älskar sista strofen: pickandes proppmätt mage:)
Får mig att le...
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP