Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kvällen efter maten, under natten lång och före frukost


I sinnenas rike, där solen alltid först stiger upp, före oss
Vaknar vi långsamt, nästan samtidigt och börjar famna
Vill vara hennes kropp till lags och tjäna till njutning
Ännu en stund låta henne vara ljuset i min skugga




Fri vers av Horace
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-19 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace