Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andningshål

Mina tankar styr mitt sinnelag.
De formar min dag.
De skapar känslor av skilda slag
lydande min lag.

Av tankars kraft vaknar ett begär
i min inre sfär.
Allt vad jag behöver finns ju där
utan barriär.

Jag söker mening, jag söker mål,
i önskningars skål.
En längtan som vidgar en symbol,
själens andningshål.

När livet ger mig dessa stunder,
tillvarons grunder,
i timmar, minuter, sekunder,
då sker ett under.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-21 09:47



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tycker om både ton, rytm och innehåll; fin poesi!
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström