Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är fan så enkelt att bli sinnessjuk



Den bländande fasaden faller som om himlen störtat genom taket. Nerverna blottläggs detaljerat inför omgivningens blickar. Verkligheten förvandlas till en smutsig återvändsgränd i rymden och aldrig någonsin kommer kyssen vara på samma vis igen.

Kroppen känns blytung, ändå är tyngdlösheten uppenbar bland stjärnor, planeter och störda hjärtslag. Det är många saker som ska avslöjas innan den mentala avrättningen är fullbordad, annars är ingen intresserad när den tapetserade huden visas på auktion.

Hissen har fastnat i branden. Rök ryker och aska flyger, någon är instängd mellan våningar. Det är en trängd situation, blåljusen kommer inte hinna fram. Tankarna avbryts när postbäraren kikar in genom brevinkastet och frågar om vykortet är på riktigt.

__________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-21 11:57



Bookmark and Share


    Bellissima
Bra beskrivna känslor, som jag tror att inte många kan förstå om de inte varit där själva.
2021-03-22

  Kungskobran VIP
Gränsen mellan geni och galenskap är hårfin.
2021-03-22

    ej medlem längre
Jag vet inte om fan är större än Sartre, men vi lever verkligen i en sinnessjuk värld. Den existentiella känslan uttrycker du med tyngd och övertygelse här.
2021-03-21

  SatansSon VIP
den här var bra.
2021-03-21

    ej medlem längre
det är en baggis
ett nödvändigt ont hos vissa
ett relativt tillstånd hos andra
till en sjuk värld
är det då en själv så påstår sin sinnessjuka
tror jag endå att man är på rätt väg
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP