Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara fina minnen. Fast jag lyssnade mycket på rolling stones också, den där skivan med ett lejon på. 

 

Beatles <3




Musiken och fina-matsals-stolen.

Kommer ihåg när jag var liten,
 när jag satt i den fina-matsals-stolen
memorerade låtarna utantill
på mitt hemliga språk.
Satt där med huvudet tryckt mot stereon,
den vi slängde för några år sen
tyst, tyst så ingen skulle höra
att jag lyssnade på pappas skivor.
Jag kommer ihåg lättnaden
att musiken kom tillbaka
när jag tryckte på

repeat

 

 

 

 

 

 

 

 

Senare fick jag veta att mitt
hemliga språk var engelska.
Men jag blir fortfarande lättad
varje gång jag trycker på repeat
och kör om Baby You\'re a Rich Man.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-07-22 03:04



Bookmark and Share


  Jinzan
jätte sött! ett sött minne. "Jag kommer ihåg lättnaden
att musiken kom tillbaka
när jag tryckte på
repeat"

(om man ska gå långt in i engelsk gramatik, ska det inte vara You are eller you're?)

Väldigt söt tycker jag, värd en 5:a!
2006-07-28

    ej medlem längre
så himla härliga minnen! Jättebra dikt!!
2006-07-22

  Bump
fina minnen.

jag har också fina minnen.

det är bra.
att skriva om minnen.
yesyes.
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema