I januari februari varje år är alla tankar om

 mygg, knott, flugor och broms borta." />

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I januari februari varje år är alla tankar om

 mygg, knott, flugor och broms borta.


Förträngning!

Tror att många är så här,

man förtränger lätt hur det är

i verkligheten.

Man längtar till de varma sköna dagarna

och tänker inte för en sekund på verkligheten.

Det gör ont i ögonen, dom kryper in i håret

dom lägger sig i maten,

 dom surrar så man kan inte sova.

en del tar till och med mitt blod.

Jag längtar till nästa sommar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av Annmargreta
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-07-22 07:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehe...ja vi människor längtar alltid till nästa sommar...och sen efter hösten..och sen efter våren..och ibland tillomed efter vinter...ja den har ju sin skönhet den också...ja och flygkräken som finns nu dom trivs med att försöka knäcka en...men man får inte ge upp...vakta sitt revir...med flugsmälla o dylikt...Snart är det ju faktiskt höst igen...inte bara kul det heller...kram
2006-07-22

  Eline.P
Javisst handlar det om förträngning, annars skulle vi aldrig stå ut!! Sitter här och kliar myggbett på fotknölar och blemmor av broms o "blinningar"
På't igen bara - vintern är lång. Bra beskrivning av svensk sommarplåga.
2006-07-22

  vildvin
En spyfluga la sig under kniven en gång när jag åt surströmming
Jag delade henne av bara farten.... Vi blev nog lika förvånade både flugan och jag...
Äckliga flugor! Först trampar de runt, upp till knäna, i odefinierbart snusk, sedan torkar de av fötterna på maten :( blä
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta