Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt blödande sår

uppslitet kött med blottad artär
blodet pulserar ur mig där
långsamt töms mitt liv och min lust
blickande ut över framtida kust

ingen komprimerar eller förbinder mitt sår
runt omkring människor står
i en ring av tystnad och förlamande stillhet
jag skriker och lider i utsatthet

trösten och värmen finns i historiens minne
bevarad för alltid i mitt sinne
så vänder sig alla bort och går
nerför min kind rinner ännu en tår




Bunden vers (Rim) av Väsensskild
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-25 15:20



Bookmark and Share


  Stisse
Blir starkt berörd av din text. Det gör ont att läsa dessa rader om att bli nedtryckt och förminskad. Men det finns ljus om man vågar gå in i smärtan och mörkret och lita på den inre kraft som finns hos oss alla.
2021-03-27

  Horace
Helande salva på ditt sår du får
den kom från ingenstans och
runt dig där du står, för står
är det du gör, med smärta
ditt förbundna sår, nu får
du se mitt hjärta för dig
slå, och utan att vi går
här framtiden nu rår
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild