Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ihopsatt händelseförlopp från ett vackert spel.


min bästa dikt

giftiga skott
en magiker
som kastar
tystnad

jag väljer
att krossa
jorden

jag väljer
att hålla
marken

min jord
ekot är nytt

det är något
som slår

slår när livet
töms

slår när livet
byts ut

till sommaren
fångar vi
draken




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-26 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams