Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilgrim

 

 

Som en sinnenas pilgrim

vandrar du på outforskade marker

iklädd ödmjukhetens dräkt

 

som så oemotståndligt förmår verka på

inbillningskraften

 

Kartlägger du min själs topografi

eller är din avsikt mycket simplare?




Fri vers av Agnes
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-07-22 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj! Någon som kom för nära...

Det är mycket mycket som är ifrågasatt...
både hos dig och (framförallt) hos honom...

Det är en vacker sårbar/rädd/försvarsberedd röst.

Tack
/T
2006-07-22

  Uffe Agnetun
Toppen! Slutfrågan har många människor ställt sig i många olika sammanhang och det är det poesi handlar om! Ordpolisen måste få säga sitt också: står "ouforskade", skall stå "outforskade".
2006-07-22

  Madjori
Sån härlig dikt, sinnernas pilgrim iklädd ödmjukhetens dräkt,
det är bara så bra!
Njuter utav den.
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes