Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom när du måste och kom om du vill, om törsten pratar vi ej

Du må flytta i från mig och komma tillbaka oskadd
Som man fordom flyttat en stad fram och åter
Du är min flyttade huvudstad hemma igen
Här är jag brunnen med vatten för dig




Fri vers av Horace
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-01 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om hur platserna och förskjutningarna av dem lyfter den här texten och döper den i livgivande vatten.
2021-04-02

  Miss Deliria
Ja, en storslagen kärlekspoesi som för tanken till höga visan...
2021-04-01

  Nanna X
Storslaget. Lite skrämmande i sin kärleksfullhet.
2021-04-01

  Daniel_78 VIP
Fin pärla, precis vid vattnet.

Den flyttande staden, kreativ liknelse. Tycker om.
2021-04-01

  karenina VIP
Den otvungna fria kärleken som låter dig vara nära och ifrån. Då blommar och växer den
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace