Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mig

underbart sa du
om det gula på träden

men se på mig nu




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 315 gånger
Publicerad 2004-10-25 18:17



Bookmark and Share


    Cecilia Andersson
En sån söt text och så sann.. gillas!
2004-10-27

  Casbah* VIP
Tyckte om detta, fin vandring från natur till dig
2004-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself