Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla natt

 

 

Där barnen finns

finns ingen skuld

 

skratt och tårar

är av guld

 

stilla natt

 

stjärnors glas

 

himlens rymd

en tyst oas

 

Där mödrar finns

finns mången kval

 

skäppan full

i tåredal

 

stilla natt

 

vid jordestrand

 

himlens rymd

är satt i brand

 

 

 

Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-07-22 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket fin, vilsam rytm i denna,
dessutom vackra ord och en allvarsam underton,
bravo
2006-07-23

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Även jag som far kan skriva under på de sista verserna. Bra! Hälsar vännen Fredrik
2006-07-22

  Eline.P
Vackra, tänkvärda, poetiska ord om den mest eviga, den mest sanna av alla kärlekar, med de mödor och kval som moderskap innebär. Dina ord berör varje mor.
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg