Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är del 3

Det här är termometern på minus 22
och viljan att få gå i ide
Det här är tanken på jordens undergång
och känslan av panik när jag tänker att du inte
alltid
kommer finnas
Det här är minnet av min näsa mot din panna
och att känna lukten av bebis fastän du
är minst 25
Det här är mjölksyran i magen i att få skratta som idioter
åt att farfar av misstag fick
din julklapp
Det här är värmen i bröstkorgen när vi båda ler
och vet att vi inte kan göra något åt det
den går inte att ta tillbaka
Det här är känslan i handen när telefonen visar att det är du
som ringer
och jag vet redan innan jag svarar att du
är ledsen
Det här är det plågsamma i mig när jag hör att du gråter
fastän du inte får fram ett ljud
Det här är svidet i mina ögon när dom ser
att du biter ihop
Det här är den allra största rädslan
att du ska försvinna
och tack för att jag allra mest troligen
kommer få gå
före dig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Kitty Jogenby
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-31 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby