Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivutmaning att använda ordet "min"


Min

Min älskade unge
tänk vad du är söt i overall och förstora stövlar
varje gång vi går ut för att mata fåglarna.
Du med dina små knubbiga händer som greppar skopan
och orden kan själv
som lite fräser fram då mamma vill hjälpa.
Min älskade unge
tänk vad du är söt med runda kinder,
ditt rufsiga hår, skitiga knän och lysande leende
då katten springer förbi.
Min älskade unge,
tänk om du var min.




Fri vers (Fri form) av Kitty Jogenby
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-01 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby