Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är inte utan dig

Det här är att behöva tänka
tankar på det allra värsta
och befara ett liv
utan dig.

Det här är att höra ordet
malignt
i samma mening
som ditt namn.

Det här är att tro
att du var för bra
för att vara sann.

Det här är att tro
att vi inte blir mer än
just såhär.

Det här är att tro
att du inte kommer
finnas mer.

Det här är insikten att klara sig utan
alla dom andra,
men att inte överleva
utan dig.




Fri vers (Fri form) av Kitty Jogenby
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-22 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby