Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Farfar

Hej Farfar,
jag kommer sakna dig,
du finns, fast bara till låns.
Hej Farfar,
det är jag, ditt barnbarn,
du vet favoriten som du säger,
när ingen annan hör på.

Hej Farfar,
det är jag, minns du mig idag?
Hej Farfar,
minns du vad du sa,
om det där med begravningsblommor
och den psalm du vill ha?

Hej Farfar,
blott en dag ett ögonblick i sänder.
Det är så vi får träffas nu för tiden,
när det händer.
Hej Farfar,
jag kan minnas åt dig.
Du säger inte mycket längre,
men du är ändå kvar hos mig.

Hej Farfar,
jag ska minnas dig, varje dag.
Trots att du glömmer mig,
då minns jag dig ett litet tag,
till.




Fri vers (Fri form) av Kitty Jogenby
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-22 23:16



Bookmark and Share


  Malin Tyberg VIP
Så fint att läsa denna just nu.
2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby