Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ett annorlunda barn


Nära- men långtifrån

Mycket nära varandra - och långt ifrån
har vi levat
du och jag min son

Varje drag i ditt ansikte
är ristat på min näthinna
jag har frusit av kölden
som omslöt dig
blött ur dina sår
smärtats av din smärta

Mitt hjärtebarn - mitt smärtebarn
som inte fick möjlighet till liv

Nu är din ande fri
och alla tårar som frusit
ditt hjärta till is
har torkats bort
av en mjukare hand än min

En kärlek utan gräns
har slutit dig
i sin famn

och min saknad blandas
med lättnad och frid

du har ju bara gått före mig
till landet
där \"långt ifrån\" inte finns....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-22 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius