Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ser du?

Jag ler större än du någonsin sett, så stort att min käke stelnar.

Jag skrattar åt allt du säger, så mycket att det börjar sakna mening.

Du tittar på mig så fint att jag stänger min jacka så hårt att mina händer begravs i min hud.

Du ber att få hålla min hand och det är så bekvämt att jag skakar i hela kroppen och min röst blir svag.

Du följer efter mig och jag blir så smickrad att jag börjar springa samtidigt som du skriker fel namn.

Du var så genuin att jag skrek så fort jag kom innanför mina väggar.

För vem är jag till att säga nej?




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-01 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här