Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(0)passande Påsk-afton skröna bland äggen ähuum?


Till den det berör




Allt och alla kan
ändra på sig. ..


Enligt en skröna/
hörsägen så fick

Martin Luther i
42 årsåldern nog

Av ungkarls-livet
och gåspennans
ensamma raspande

Och bytte ut det mot
Gemensam tillvaro
med mysiga stunder

Under täcket med en
20-år yngre nunna!

Som smugglades ut
ur klostret

I en knappt rengjord
Sill tunna.


Tur att inte du behöver
gå i kloster och gömma
dig i en silltunna

För kärlekens skull!

Kanske allt ändå
är
möjligt än idag?





Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-03 14:14



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hyckel-gyckel!
2021-04-08

  Scarlett Miryam VIP
Min katolska själ ryyyser...
(Sexsillar i en silltunna? Tungvrick och vrid? Usch!)
2021-04-05

    Lena Staaf VIP
Det manliga könet förnekar sig ej. Men vad såg den unga nunnan i honom?
2021-04-04

  Kungskobran VIP
Gammal man gör så gott han kan
2021-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP