Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädd i den vind

Klädd i den vind som ryter ovanför oss
med kroppen för övrigt draperad med seklernas sand
går jag åter igenom min forna dödskamp
medan jag bygger en sagopjäs
av min värld som blivit stoft
Sätt dig nu som du ska och lyssna
för jag tror inte att jag finns mer
än som ressällskap till den irrande profeten
som klädde vår värld med bokstäver
och därmed blev vår frälsare
Just nu närmar vi oss det största besväret på resan
när vi lär ut dödens mysterier för ointresserade elever
som finns här bara för att få en slant
Ni förlorade ungdomar som är besudlade
av den långa flykten från nuet
Medan du lär ut de sju dödssynderna i speglade av sten
för att de skall få mening i sin morgondag




Fri vers (Fri form) av L B Andersson VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-04-04 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP