Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilsen

vilsen flicka söker
man att hålla i
handen då kall vind blåser över jorden
dela mitt sorgebarn,så delar jag ditt
vi kryper ihop
lägger våra eländiga liv mellan oss
andas tyst
bara vi
och våra sorger




Fri vers av Myself
Läst 253 gånger
Publicerad 2004-10-25 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself