Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAGNOLIA

Vår älskade Magnolia
som blommar svagt i lila,
blir mera färggrann varje år,
med en doft som allt förslår.

Ser hur trädet knoppas,
Livskraften aldrig stoppas.
På bar kvist denna tid vart år
så blommar den när det är vår.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-06 11:48



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vilken fin hyllning till magnolian!
Har också en i samma färger
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP