Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träskhäxan

Förlusten av ungdomens former
Trettiosju föryngrandet knep
Följ du samhällets normer
Förbättra med ett svep

Ät dig ung och snygg
Slimma bort ditt fett
Sträck din krumma rygg
Vilken lömsk balett

Förkasta ruttna krav
Töm din själ på gift
Klunka girigt tidens sav
Det är din livsuppgift

Välkomna silver i ditt hår
Och kroppens mjuka valkar
Sörj inte färgen i blodets spår
När midnattstimmen nalkar

För ack till ljudet av förfall
Dansar stela ben
Framåt mot Valhall
I månens bleka sken

För vi är mer än vad dom ser
Vackra, hemska och komplexa
Du äger mer än allt dom ger
Madonna, vidunder och träskhäxa




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-06 17:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan!
2021-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Övermänniskoidealet går igen.
Precis som i Tredje Riket.
Och där tillbad man ju också asagudarna.
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP